Vil du lave frivilligt arbejde?

Som frivillig kan du være med til at skabe positive forandringer og hjælpe sårbare børn, voksne og ældre til et bedre liv. Folk i dit lokalmiljø har brug for dig, hvis du vil give lidt af dig selv og din tid til frivilligt arbejde.
 

Vi har mange forskellige aktiviteter, så der er noget for enhver. Du kan gå på opdagelse og finde det, der passer til dig på denne side.

 

Tilmeld dig som frivillig

 

Vil du også stå Parat?

Du bliver spurgt, når der er brug for hjælp nu-og-her, og du kan altid takke nej. Vi kontakter dig, når der er brug for tidsbegrænset hjælp i din by. 

Tilmeld dig her.

 

Røde Kors Parat ledsagelse

Gå på opdagelse i vores aktiviteter

 

Bliv frivillig nu

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvilke områder er du interesseret i? *
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Familier, børn og unge
Asyl og integration
Sundhed, samarit og førstehjælp
Støtte til indsatte og løsladte

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.  

Vores frivillige arbejde er organiseret i mere end 200 lokalafdelinger over hele landet. På Frivilligjob.dk kan vores lokalafdelinger slå konkrete frivilligjobs op, hvis de har et særligt lokalt behov. Du kan klikke dig ind på Frivilligjob.dk og se, om der er et frivilligjob, som passer til dig.

Vil du snakke med en af vores frivillige ledere i dit lokalområde, så finder du kontaktoplysninger på vores Danmarkskort.

Du kan også læse vores FAQ om at være frivillig her