Nyt projekt med fokus på upcycling, redesign & bæredygtighed

I samarbejde med den danske tøjdesigner Soeren Le Schmidt er vi i gang med et nyt, stort projekt. Formålet med projektet er at bryde med brug-og-smid-ud tankegangen og sætte fokus på upcycling, redesign og bæredygtighed. 

Projektet er i fuld gang og ender ud med en eksklusiv POP UP SHOP med unika-kreationer lavet af genbrugstøj. Derudover udkommer bogen 'Genbrugsmode - Redesign med Soeren Le Schmidt og Røde Kors'.

Bæredygtig kollektion af genbrugstøj

I Røde Kors butikken på Fælledvej 4 i København har designer Soeren Le Schmidt været i fuld gang med at kreere en hel kollektion af genbrugstøj. I Oktober 2020 åbner vi nemlig dørene til en eksklusiv POP UP SHOP med de fedeste unika-kreationer lavet af tøj, som danskerne har doneret til Røde Kors.

systue systue systue

POP UP SHOPPEN åbner et sted i København - mere info følger. Al overskud fra salg af tøjet i shoppen går til Røde Kors’ humanitære arbejde i Danmark og i udlandet. 

Ny bog om genbrugsmode, upcycling og redesign 

I forbindelse med projektet udkommer bogen 'Genbrugsmode - Redesign med Soeren Le Schmidt og Røde Kors'. Bogen er udarbejdet sammen med en stor gruppe frivillige, professionelle modefolk, skribenter, samt bloggere og indeholder smukke modeserier med kendte personligheder, som støtter op omkring projektet.

I bogen kan du blandt andet møde Trine Dyrholm, Alex Høgh, Hella Joof, Magrete Vestager og Clara Rosager, Uffe Buchard og mange flere.

Bogen er tænkt som en inspiration til alle, som ønsker at agere mere bæredygtig i deres hverdag og har omtanke for klimaet. Derudover skal bogen give mod, lyst og inspiration til, at du kan skabe dine egne bæredygtige, stilfulde projekter med udgangspunkt i genbrug. Bogen indeholder også tips og håndskrevne sy-opskrifter på nogle af Soeren Le Schmidts designs. 

Bogen lanceres i oktober 2020 og kan købes hos udvalgte boghandlere. Al overskud fra salg af bogen går ligeledes til Røde Kors' humanitære arbejde i Danmark og i udlandet.   

Hold dig opdateret på Instagram @rodekorsgenbrug eller via hashtag #RKXSLS || Røde Kors X Soeren Le Schmidt

Projektet er i samarbejde med Tomorrow Management, Soeren Le Schmidt og Røde Kors Genbrug.