Nyt projekt med fokus på upcycling, redesign & bæredygtighed

I samarbejde med den danske tøjdesigner Soeren Le Schmidt er vi i gang med et nyt, stort og spændende projekt. Formålet med projektet er at bryde med brug-og-smid-ud tankegangen og sætte fokus på upcycling, redesign og bæredygtighed. 

Projektet er allerede i fuld gang. Netop nu har vi åbnet en POP-UP SHOP med unika-kreationer lavet af genbrugstøj redesignet af Soeren Le Schmidt. Derudover har vi lanceret bogen 'Genbrugsmode'. I denne billedrige modebog kan du finde inspiration til, hvordan man bruger genbrugstøjet på nye kreative måder.

Der er ingen grund til, at vi belaster vores jordklode ved konstant at producere nyt tøj. Jeg tror på, at vi allesammen kan tage mere ansvar, og netop det at re-designe genbrugstøj er et sted at starte, og noget jeg kan bidrage med.

Soeren Le Schmidt

kontainer_image
Foto: Claus Troelsgaard

Bæredygtig kollektion af genbrugstøj

Designer Soeren Le Schmidt har været i fuld gang med at kreere en hel kollektion af genbrugstøj, som danskerne har doneret til Røde Kors. Tøjet er blevet solgt i eksklusiv POP-UP SHOP i hjertet af København.

POP UP SHOPPEN har været åben fra den 9. - 22 oktober 2020, Louise Roe Gallery, Vognmagergade 9, København K. 

Al overskud fra salg af tøjet i shoppen går til Røde Kors’ humanitærarbejde. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ny bog om genbrugsmode, upcycling og redesign 

I forbindelse med projektet udkommer bogen 'Genbrugsmode'. Bogen er tænkt som en inspiration til alle, som ønsker at agere mere bæredygtig i deres hverdag og har omtanke for klimaet. I bogen kan du bl.a. få inspiration til, hvordan du bruger genbrugstøj på én ny og kreativ måde. Bogen indeholder også tips og håndskrevne sy-opskrifter på nogle af Soeren Le Schmidts designs. 

Køb bogen her

I bogen kan du blandt andet møde Trine Dyrholm, Alex Høgh, Hella Joof, Magrete Vestager og Clara Rosager, Uffe Buchard og mange flere.

Al overskud fra salg af bogen går ligeledes til Røde Kors' hjælpearbejde.

Røde Kors x Soeren Le Schmidt 37 sek

Hold dig opdateret på Instagram @rodekorsgenbrug eller via hashtag #RKXSLS || Røde Kors X Soeren Le Schmidt

Projektet er i samarbejde med Tomorrow Management, Soeren Le Schmidt og Røde Kors Genbrug.