Mit navn er Katrine Christiansen og jeg elsker genbrug.

I samarbejde med Røde Kors vil jeg inspirere til, hvordan genbrug kan blive en del af dit hjem og din indretning på en nem og overkommelig måde. Genbrug er for mig den bedste måde at forny hjemmet på – det er unikt, det er billigt og det er bæredygtigt.

Følg Katrines genbrug og krea-liv på Instagram @katrine_christiansen

Er du klar til at dække årets julebord?

Hvis ikke, så hop i din lokale Røde Kors og bliv klar!

Jeg har været i et par af Røde Kors’ butikker i København og fundet en masse service og pynt til julebordet. Hvad end det er til adventshyggen med æbleskiver, hverdagsaftenen med risengrød eller om det er julefrokosten, så finder du en masse forskelligt til enhver smag!

Her har jeg givet mine bud på forskellige traditionelle og knap så traditionelle bordopdækninger. Lad dig inspirere til at dække dit julebord!

Julebord_1Julebord_2Julebord_3

Forkæl dine gæster med hjemmelavet snaps og spiselige bordkort

I mange Røde Kors butikker kan du være rigtig heldig, hvad angår snapseglas og karafler. Jeg har fundet begge dele på Fælledvej i København. Karaflen er blevet udstyret med en hjemmelavet snaps, som serveres på bedste vis i den flotte karaffel.

Jeg har lavet bordkort på færdigkøbte brunkager – har du god tid, kan du jo bage dem selv ;-) Jeg har lavet et lille hul med en skarp kniv. Jeg har kommet en rød snor gennem hullet og bundet bordkortet sammen med gran og en julestok.

Julesnaps

Dryp lys og drys med guld

Jeg har næsten altid stearinlys med hjem fra en tur i Røde Kors. Nogle er helt perfekte som de er, andre er blevet lidt misfarvede eller skæve. Men det er okay! For du kan sagtens selv pifte dem op. Jeg har fundet et højt hvidt lys samt røde juletræslys. Jeg har dryppet med stearin fra de røde lys ned på det hvide, så der dannes røde prikker på lyset. Perfekt til juledekorationen!

æblepynt

Jeg synes simpelthen, at æbler er så julede. Du kan dog gøre dem lige en tand mere jul med lidt guldglimmer. Spray med hårlak på dit æble og drys med guld. Nemmere bliver det ikke.

æblepynt_2

Rigtig god fornøjelse - og glædelig jul! :)