Arv og testamenter

Røde Kors er altid til stede, og det håber vi, at du vil hjælpe os med at være.

Hvis du testamentere til Røde Kors kan din arv være med til at hjælpe mennesker i nød, både her i Danmark og i verdens brændpunkter.
Din hjælp vil gå gennem en organisation som har global rækkevidde og mere end 150 års erfaring med at hjælpe udsatte mennesker. Det gælder både dem, der rammes af naturkatastrofer, krige og konflikter ude i verden og sårbare herhjemme, der får støtte til et bedre liv gennem fællesskaber og indsatser som for eksempel familienetværk og besøgstjeneste for ensomme.

30 % reglen

Røde Kors er som velgørende organisation fritaget for at betale afgifter til staten af din arv. Og samtidig kan det være en økonomisk fordel for dine arvinger, hvis du betænker Røde Kors med minimum 30 % i dit testamente. Vælger du at testamentere til Røde Kors, giver vi et tilskud på op til 5000 kr. til at oprette eller tilrette et almindeligt testamente.

Læs mere om fordelene ved at testamentere til Røde Kors under "Spørgsmål og svar" her på siden, eller i vores arvefolder.

Din arv kan være med til at sikre hjælp – også den dag, du ikke selv kan give en hånd med.

Det Gode Testamente Logo

Det Gode Testamente

Røde Kors er med i Det Gode Testamente, som er et samarbejde mellem mere end 50 af landets velgørende organisationer og Danske Arveretsadvokater samt Danske Familieadvokater.

Det Gode Testamente tilbyder gratis vejledning om arv og testamenter både telefonisk og skriftligt. På hjemmesiden finder du gode råd og information om at skrive testamente og eventuelt betænke en velgørende organisation som Røde Kors. Læs mere på Det Gode Testamente.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og give dig vejledning. 
Ring og tal med vores arveansvarlige, skriv en mail, eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

jeppe portræt

Jeppe Poulsen
Projektleder Arv og Testamenter
Tlf: 3529 9639
Mail: arv@rodekors.dk

Navn

Du kan læse mere om, hvordan Røde Kors behandler dine data her