255 genbrugsbutikker i hele landet

Genbrug, vintage og second hand er populært i både modetøj og interiør. I Røde Kors’ genbrugsbutikker finder du unikke genbrugsting til din personlige tøjstil eller spændende møbler og boligtilbehør til at sætte et særligt præg på dit hjem.

Det er god stil at hente til både garderoben og hjemmet, når du går på opdagelse i vores mange genbrugsbutikker. Priserne er lave, og der kommer jævnligt nye og specielle varer til. Derfor er Røde Kors’ genbrugsbutikker altid er et besøg værd.

 

Find en genbrugsbutik nær dig

Køb genbrug online på rødekorsgenbrug.dk

Besøg shoppen her

 

I genbrugsbutikkerne finder du unikke ting til garderobe og hjem

Når du går på opdagelse i en af vores 255 butikker, kan du finde spændende vintage og retro ting og shoppe unikt genbrugstøj, der bærer på en historie. Bliv ikke overrasket, hvis du også finder nyere kollektioner og modetøj, der knapt er brugt.

Genbrugsbutikkerne har et stort og alsidigt udvalg af tøj og ting med stil og charme. I maj er der ekstra travlt og ekstra mange fund at gøre, når vi opfordrer danskerne til at rydde klædeskabet og donere tøjet til Røde Kors med kampagnen Smid Tøjet Danmark i samarbejde med TV2. Der er god stil til både garderoben og hjemmet til lave priser i vores butikker, og der kommer hele tiden nye varer, hvilket altid gør Røde Kors-butikkerne et besøg værd.

Fakta om vores butikker

Røde Kors har 255 genbrugsbutikker over hele landet. De fleste sælger tøj, men flere af butikkerne sælger også møbler og andre ting og sager til boligindretning. Butikkerne drives af over 10.000 frivillige og har et årligt overskud på mere end 60 mio. kr. Tøj, som ikke har en kvalitet, der kan sælges i butikkerne, sendes til nødhjælp eller sælges til stofopkøbere.

Når du handler i en af vores mange genbrugsbutikker, støtter du en god sag. Overskuddet fra butikkerne går til socialt arbejde i Danmark og international nødhjælp.

Genbrug er god stil

Smugkig på nogle af de flotte og specielle ting, du kan finde i vores genbrugsbutikker eller i webshoppen på vores instagramside - rødekorsgenbrug

Og husk at slå til, når du ser noget, du kan lide. For varerne er unikke, og de kan være væk dagen efter.