Experts with a knowledge of asylum

Red Cross hosts many courses and talks about asylum work, and we are happy to share our experiences about a wide range of themes such as: Educational methods for children who have been refugees, after effects of torture, impartial return counselling for asylum seekers or volunteer work at the asylum centres.

Below, you will find a list of some of our experts, who have a lot of knowledge to contribute, in their respective fields.

Centerdrift

Carsten IsaksenSouschef og centerchef for Røde Kors' asylcentre

Ekspertområde
Carsten Isaksen har siden start 90erne arbejdet i ledelsen i forhold til driften af Røde Kors asylcentre, herunder beredskab. Han har en gennemgående viden om Røde Kors, og han ved, hvordan man får skabt de bedste forhold for nye asylansøgere i samarbejde med Udlændingestyrelsen og centerlederne ude i landet.

Kontakt: cai@redcross.dk

Medicin og psykiatri

Ebbe Munk AndersenVirksomhedsansvarlig læge i Røde Kors, overlæge, speciallæge i psykiatri 

Ekspertområde
Ebbe Munk Andersen har siden 2002 været ansvarlig for den lægefaglige praksis hos Røde Kors. Hans primære arbejdsområde er behandling af asylansøgere med psykiske problemer.  

Kontakt: ema@redcross.dk

Socialfaglig indsats

Helle KjemsSocialkonsulent

Ekspertområde
Helle Kjems arbejder med den socialfaglige indsats over for asylansøgere med særlige behov, herunder hvordan myndigheder samarbejder på tværs af faggrupper om sociale tilbud til asylansøgere. 

Kontakt: hkj@redcross.dk

Strategi og udvikling

Kasper Koch
 

Leder af Strategi og projektudvikling  

Ekspertområde 

Kasper Koch har siden 2006 arbejdet med at lave partnerskaber med virksomheder og udviklingsprojekter. Derudover er han en af nøglepersonerne i strategien for det fremtidige asylarbejde.

Kontakt: kpk@redcross.dk

Asylchef

Anne la CourAsylchef

Ekspertområde
Anne La Cour har været asylchef siden januar 2011.  Hun har en stor viden om asylarbejdet inden for de forskellige fagområder, og hun har en særlig viden om de juridiske forhold for asylansøgerne.

Kontakt: alcv@redcross.dk

Sundhed

Svend Erik BrandeFagleder i sundhedsenheden

Ekspertområde
Svend Erik Brande leder sundhedsklinikkerne på Røde Kors asylcentre. Hans opgave er at sikre personalets høje faglige niveau, og at de sundhedsfaglige retningslinjer, som Sundhedslovgivningen udstikker, bliver fulgt.  

Kontakt: sbr@redcross.dk

Asylret og holdninger

Maja Rettrup MørchLeder af Kommunikation, Fortaler og Frivillighed

Ekspertområde
Maja Rettrup Mørch har mange års erfaring med asyl- og flygtningeret, udvikling af Røde Kors’ holdninger på asylområdet og formidling af dem. Hun holder ofte foredrag om Røde Kors’ asylarbejde og holdninger til aktuelle problemstillinger.

Kontakt: mra@redcross.dk

Psykologi

Ivan DoulgerofChefpsykolog og fagchef

Ekspertområde
Ivan Doulgerof er fagchef for fagenhederne i Røde Kors. Han har mange års erfaring i at arbejde med mennesker, der været igennem livstruende omstændigheder, herunder ophold i og flugt fra krigsområder. Hans kerneområde er: Overlevelsespsykologi, krise- og katastrofepsykologi, rådgivningsaktiviteter på organisationsniveau, ledelse i akut kritiske situationer samt psykologisk undersøgelse og intervention.

Kontakt: ido@redcross.dk

Uledsagede børn og unge

 

Two Columns 50/50

  •  
  • Vis yderligere handlinger

Uledsagede børn og unge

Caroline Aa. MadsenRegionsleder for børnecentrene

Ekspertområde

Caroline Madsen har arbejdet hos Røde Kors siden 2002. Hendes fokus har i alle årene været rettet mod uledsagede børn og unge. Til dagligt er hun leder af de to asylcentre, der tager sig af uledsagede børn og unge under 18 år, og hun er leder kontoret for bisidder, repræsentanter og privat indkvartering.

Kontakt: cam@redcross.dk

Aktivering og undervisning

Ken Rinder SørensenFunktionsleder og rådgiver for voksenaktivering og –undervisning

Ekspertområde
Ken Rinder Sørensen arbejder med undervisning, aktivering og praktik for voksne asylansøgere. Han har speciale i at samarbejde med virksomheder med henblik på at skabe praktikpladser.

Kontakt: krs@redcross.dk